Informatie voor lactatiekundigen

Lactatiekundige.nl brengt je in contact met je doelgroep. Of dit nou een moeder is die borstvoeding geeft, haar partner of een zorginstelling, wij helpen je als lactatiekundige zo goed mogelijk vindbaar te zijn. We richten ons daarbij op je doelgroep, je potentiële cliënt. Je doelgroep heeft behoefte aan uw deskundigheid als lactatiekundige IBCLC. Daarom is het belangrijk dat je diensten zo goed mogelijk vindbaar zijn, zowel offline als in dit geval online. 

Samen voor borstvoeding

Omdat we iedere moeder die borstvoeding wil geven de beste kans willen bieden is het belangrijk dat zij goed voorbereid van start gaat met de borstvoeding. Als zich dan toch problemen voordoen of er ontstaat enige twijfel dan is het zaak dat zij snel de beste hulp krijgt. Die voorbereiding en hulp kan het beste geboden worden door een lactatiekundige. Daarom faciliteren wij de vindbaarheid van lactatiekundigen en zoeken continue naar manieren om dat nog beter te kunnen doen. 

Onze zoekfunctie

Een potentiële cliënt kan je vinden op provincienabijheid van zijn of haar locatie en kan de zoekopdracht uitbreiden door te filteren op diensten.

Postcode of plaats

Een bezoeker die zoekt op postcode of plaats in je directe omgeving, vindt jouw gegevens eerst door de sortering op afstand. De provincie of plaats grenzen spelen daarbij geen rol ook als je in de aangrenzende plaats of provincie bent gevestigd wordt uje gewoon gevonden. Je wordt op die manier via onze zoekfunctie niet benadeeld door subjectieve sorteringen van zoekmachines waardoor je collega bijvoorbeeld hoger staat in de zoekresultaten zoals vaak het geval is bij Google en andere websites waarop lactatiekundigen worden vermeld.

Diensten

De resultaten van een zoekopdracht kunnen worden verfijnd door te filteren op specifieke diensten die de bezoeker zoekt. Zo kan iemand uiteraard zoeken naar een lactatiekundige voor een consult maar ook een borstvoedingscursus in de buurt, bijscholing of huur/koop van borstkolven. 

Welke gegevens kan ik vermelden?

Met je publieke profiel ben je vindbaar via onze website. De inhoud van je profiel bepaald je zelf, en deze gegevens kan je op ieder moment zelf aanpassen. Het profiel bied bezoekers de mogelijkheid om met je in contact te komen. Dit kan zijn per email(optioneel) via je persoonlijke contactformulier, telefonisch of via een verwijzing naar jouw eigen website. Ook kan een moeder je profiel doorsturen en op die manier je diensten aanprijzen bij een kennis of vriendin.

De gegevens die je op het profiel kunt vermelden: 

  • Contactgegevens: adres /  website / telefoon / email (optioneel, persoonlijk contactformulier)
  • Profielfoto
  • Consultinformatie (uitgebreide eigen toelichting)
  • Cursusinformatie (uitgebreide eigen toelichting)
  • Informatie over verhuur/verkoop borstkolf en overige borstvoeldingshulpmiddelen (uitgebreide eigen toelichting)
  • Informatie over bijscholing/scholing (uitgebreide eigen toelichting)
  • Informatie over uw bereikbaarheid dagen, uren en locatie (optioneel, routeplanner + locatiekaart)

 

Mobiel & tablet

Het merendeel van het internet verkeer wordt tegenwoordig via een mobiel apparaat opgevraagd. Ook voor borstvoedende moeders is de tablet of mobiel natuurlijk een uitkomst, zo kunnen ze vanuit het kraambed hulp inschakelen. Het is  belangrijk dat je gegevens daarvoor optimaal worden weergegeven. Onze website is vanzelfsprekend om optimaal te worden gebruikt op alle apparaten, de computer/laptop,  mobiel en tablets.

Voorwaarden

Voor een vermelding op Lactatiekundige.nl gelden de volgende voorwaarden:

  • Deelname en vermelding is voorbehouden aan lactatiekundigen, IBCLC
  • De deelnemer is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel of actief namens een werkgever

NVL lidmaatschap is voor deelname op Lactatiekundige.nl niet verplicht maar wij raden iedere lactatiekundige wel aan om zo de beroepsgroep te ondersteunen.

Abonnement

Deelname op de website is in de vorm van een jaarabonnement.

Abonnement Periode Kosten
Abonnement 12 maanden 12 maanden € 5.41 p/m