Informatie voor lactatiekundigen

Lactatiekundige.nl brengt u in contact met uw doelgroep. Of dit nou een moeder is die borstvoeding geeft, haar partner of een zorginstelling, wij helpen u als lactatiekundige zo goed mogelijk vindbaar te zijn. We richten ons daarbij op uw doelgroep, uw potentiële cliënt. Uw doelgroep heeft behoefte aan uw deskundigheid als lactatiekundige IBCLC. Daarom is het belangrijk dat uw diensten zo goed mogelijk vindbaar zijn, zowel offline als in dit geval online. 

Samen voor borstvoeding

Omdat we iedere moeder die borstvoeding wil geven de beste kans willen bieden is het belangrijk dat zij goed voorbereid van start gaat met de borstvoeding. Als zich dan toch problemen voordoen of er ontstaat enige twijfel dan is het zaak dat zij snel de beste hulp krijgt. Die voorbereiding en hulp kan het beste geboden worden door een lactatiekundige. Daarom faciliteren wij de vindbaarheid van lactatiekundigen en zoeken continue naar manieren om dat nog beter te kunnen doen. 

Onze zoekfunctie

Een potentiële cliënt kan u vinden op provincienabijheid van zijn of haar locatie en kan de zoekopdracht uitbreiden door te filteren op diensten.

Postcode of plaats

Een bezoeker die zoekt op postcode of plaats in uw directe omgeving, vindt uw gegevens eerst door de sortering op afstand. De provincie of plaats grenzen spelen geen rol ook als u in de aangrenzende plaats of provincie bent gevestigd wordt u gevonden. U wordt op die manier via onze zoekfunctie niet benadeeld door subjectieve sorteringen van zoekmachines waardoor uw collega bijvoorbeeld hoger staat in de zoekresultaten zoals het geval kan zijn binnen Google en andere websites waarop lactatiekundigen worden vermeld of doordat u net op de grens van de provincie woont.

Diensten

De resultaten van een zoekopdracht kunnen worden verfijnd door te filteren op specifieke diensten die de bezoeker zoekt. Zo kan iemand uiteraard zoeken naar een lactatiekundige voor een consult maar ook een borstvoedingscursus in de buurt, bijscholing of huur/koop van borstkolven. 

Welke gegevens kunt u vermelden op uw profiel?

Met uw publieke profiel bent u vindbaar via onze website. De inhoud van uw profiel bepaald u zelf, u kunt deze gegevens op ieder moment aanpassen. Uw profiel bied beoekers de mogelijkheid om met u in contact te komen. Dit kan zijn per email(optioneel), telefonisch direct vanaf uw profiel of via een verwijzing naar uw eigen website. Ook kan een moeder uw profiel aanraden door het door te sturen naar een kennis of vriendin.

De gegevens die u op uw profiel kunt vermelden: 

  • Contactgegevens: adres /  website / telefoon / email (optioneel, persoonlijk contactformulier)
  • Profielfoto
  • Consultinformatie (uitgebreide eigen toelichting)
  • Cursusinformatie (uitgebreide eigen toelichting)
  • Informatie over verhuur/verkoop borstkolf en overige borstvoeldingshulpmiddelen (uitgebreide eigen toelichting)
  • Informatie over bijscholing/scholing (uitgebreide eigen toelichting)
  • Informatie over uw bereikbaarheid dagen, uren en locatie (optioneel, routeplanner + locatiekaart)

 

Mobiel & tablet

Al meer dan 50% van de Nederlandse huishoudens bezit een tablet en ook voor borstvoedende moeders is de tablet of mobiel natuurlijk een uitkomst. Het is  belangrijk dat uw gegevens daarop optimaal worden weergegeven. Onze website is ontworpen om optimaal bruikbaar te zijn op zowel de computer/laptop,  smartphones en tablets.

Voorwaarden

Voor een vermelding op Lactatiekundige.nl gelden de volgende voorwaarden:

  • Deelname en vermelding is voorbehouden aan lactatiekundigen, IBCLC
  • De deelnemer is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel of actief namens een werkgever

NVL lidmaatschap is voor deelname op Lactatiekundige.nl niet verplicht maar wij raden iedere lactatiekundige wel aan om zo de beroepsgroep te ondersteunen.

Abonnement

Deelname op de website is in de vorm van een jaarlijks abonnement dat aan het eind van het jaar automatisch wordt verlengd. Het abonnement kan
gedurende het hele jaar via de website worden opgezegd met in acht neming van een opzegtermijn van één maand. De gedachte achter de kosten voor het abonnement is dat u met één consult via de website al uit de kosten voor deelname bent.  

Abonnement Periode Kosten
Abonnement 12 maanden 12 maanden € 5.41 p/m