Vergoeding lactatiekundige 2015 online!

De vergoedingen voor lactatiekundige zorg in 2015 staan online. Helaas zijn er nu nog een aantal verzekeraars die de vergoeding voor 2015 nu nog niet hebben gepubliceerd. Als die vergoedingen ook bekend zijn dan worden deze vanzelfsprekend toegevoegd.

Vergoedingscheck tijdens het consult

We hopen dat we dit jaar weer veel mensen van dienst kunnen zijn door de vraag, 'vergoed mijn verzekeraar de hulp van een lactatiekundige', snel te kunnen beantwoorden met onze vergoedingscheck. Met de vergoedingscheck is het beantwoorden van die vraag erg makkelijk. Bovendien heb je deze informatie op ieder moment bij de hand via je smartphone of tablet. Maak een bookmark van de vergoedingscheck aan op het home-scherm op je smartphone of tablet en je gaat er in één klik naartoe. Dit is vooral handig tijdens een consult wanneer een moeder vraagt naar de vergoeding door haar verzekeraar.

Vergoedingscheck op je eigen website

Om het voor moeders nog makkelijker te maken om de informatie over vergoedingen te krijgen, werken we aan een mogelijkheid onze vergoedingscheck op andere websites beschikbaar te maken. Het is de bedoelding dat met een paar regeltjes code de vergoedingscheck, zoals wij die op onze website hebben, ook op uw website te gebruiken is. Er is dan geen reden meer voor moeders/ouders om uw website te verlaten via een link naar deze gegevens op een andere website. We zijn deze optie nu aan het testen en zijn benieuwd of er lactatiekundigen zijn die hierin geïnteresseerd zijn. Ben je geintereseerd laat het ons dan weten via het contactformulier.

Controleer je vergoeding voor Lactatiekundige zorg